Bewijsexemplaren

Laat jij digitaal drukwerk rechtstreeks naar jouw klant sturen, maar wil je toch ook graag zelf zien wat jouw klant heeft ontvangen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om bewijsexemplaren te bestellen. Je ontvangt dan twee (bewijs)exemplaren van de totale oplage op je factuuradres. Stel je hebt 50 flyers besteld, dan ontvangt jouw klant 48 stuks en jij 2. Als je wilt dat jouw klant wel 50 stuks ontvangt en jij ook 2 bewijsexemplaren, dan raden we je aan een oplage van 52 stuks te bestellen. 

Waar kan ik deze optie selecteren?

De mogelijkheid tot het bestellen van bewijsexemplaren vind je terug onder de 'extra opties'. Staat deze hier niet bij? Dan is het helaas niet mogelijk om van dit product bewijsexemplaren te ontvangen. 

Wanneer ontvang ik de bewijsexemplaren?

De bewijsexemplaren worden in een brievenbuspakketje naar jou opgestuurd. Deze worden tegelijkertijd met de volledige oplage verstuurd.

Let wel op: omdat een brievenbuspakketje met de post meegaat, kan het iets langer duren voor je deze in ontvangst kunt nemen. Het kan dus zijn dat jouw klant de volledige oplage al in ontvangst heeft genomen en de bewijsexemplaren 1-2 dagen later op jouw factuuradres worden bezorgd.

Vragen over bewijsexemplaren? Neem dan gerust contact met ons op.