Een proefdruk bestellen

Je wilt een proefdruk laten maken voor je een grotere oplage bestelt? Het bestellen van een proefdruk doe je door op de productpagina van het desbetreffende product alle gewenste specificaties in te vullen. Vervolgens zie je helemaal onderaan de pagina een tabel met daarin ook de mogelijkheid om een 'proefdruk' te bestellen. Deze prijs betreft een speciaal tarief. We geven hierop namelijk 50% korting. Je hoeft hiervoor geen kortingscode in te voeren. De prijs die je ziet is de prijs inclusief korting.  Wil je voor meerdere ontwerpen proefdrukken bestellen? Dan stop je per ontwerp apart een proefdruk in je winkelwagen.


Voor welke producten is een proefdruk mogelijk?

Voor alle digitaal gedrukte producten tot A4 eindformaat, met uitzondering van doordruksets, doordrukblokken, losbladig binnenwerk, Wire-O brochures, geniete en gelijmde brochures, softcover en hardcover boeken.

Proefdruk grootformaat / offset producties

Wil je een proefdruk laten maken van bijvoorbeeld een grootformaat productie? Hiervoor gaat de 50% korting niet op. Neem in dit geval even contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden door te nemen. 

Hoe worden proefdrukken afgeleverd?

Wij versturen proefdrukken in alle gevallen met PostNL als brievenbuspakket. Je hoeft voor een brievenbuspakket niet thuis te zijn om deze in ontvangst te nemen.

Belangrijk: omdat we jouw proefdruk als een brievenbuspakket versturen, gaat dit met de reguliere post mee. Het kan daarom wat langer duren voor je deze op de mat kunt verwachten. De verwachte leverdatum op de orderbevestiging is voor een proefdruk dus puur indicatief.

Voorwaarden proefdruk bestellen

Bij DWCPRINT profiteer je maar liefst van 50% korting op jouw proefdruk. Echter zijn hieraan wel enkele voorwaarden verbonden:  

  • het bestellen van een proefdruk met 50% korting is alleen geldig op digitaal drukwerk
  • de korting geldt voor producten tot A4 eindformaat
  • de korting geldt alleen bij een oplage van 1 stuks 
  • de korting is niet geldig op brochures en hardcover / softcover boeken
  • de korting is niet geldig op maatproducten

Let op: het laten maken van een proefdruk is geen garantie dat een 2e druk qua kleur exact gelijk is. De verschillende omstandigheden tijdens het drukken en de papiereigenschappen kunnen van invloed zijn op het resultaat. 

Voor advies omtrent het produceren van een proefdruk kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.