Direct mailing (DM) versturen

Volautomatisch geadresseerd, geseald of ingestoken in een enveloppe en voordelig afgeleverd bij je klanten. Wij beheren desgewenst de gehele campagne van ontwerp of druk tot brievenbus. Direct mail campagnes, al vanaf 250 stuks, worden bij DWCPRINT snel en uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Gegarandeerd de beste kwaliteit drukwerk en de bezorging vindt op de afgesproken dag plaats. Met ons advies voor het effectief inzetten van drukwerk, haal je optimaal rendement uit je campagne. 

Hier kun je direct een direct mail bestellen. Heb je afwijkende wensen? Vraag dan hier een offerte aan. 

Port Betaald logo op je Direct Mailing

Versturen wij de DM mailing voor jou? Vergeet dan niet om het PostNL port betaald logo op je drukwerk te zetten. De logo's zijn als download te vinden bij deze pagina.

Adressenbestand voor een Direct Mailing

Ook hebben we een adressenbestand nodig om je mailing te kunnen versturen. Ook hiervoor is een voorbeeld bestand te vinden op deze pagina. Ook verwijzen we je graag door naar deze pagina over het personaliseren van drukwerk, we hebben veel mogelijkheden!

Retouradres / afzenderadres

Neem voor het retour kunnen ontvangen van foutief geadresseerde post, ook je (eigen) afzenderadres op. 

Opmaak adressen en plaatsing Port Betaald Logo. 

Let erop dat er regels zijn voor het format van je adres en de plaatsing van de postzegel / of port betaald logo. Hier vind je alle informatie bij POSTNL

Bijlagen