DWCPRO voor resellers

Voor de drukwerkspecialisten, Marketing- en reclamebureaus, Repro- en copyshops en alle andere drukwerk(weder)verkopers die ook dol zijn op mooi drukwerk, hebben we voordelen welke jou helpen je verkopen een boost te geven. Hieronder al deze voordelen op een rijtje gezet:

Korting op drukwerk

Met jou als vaste klant zijn wij heel blij. Als waardering doen we daarom graag wat voor je terug. Hoe meer bestellingen jij bij ons plaatst, des te hoger jouw korting zal zijn. Wanneer je nog geen bestelhistorie bij ons hebt, bepalen we samen in welke trede je start. Na 12 maanden checken we jouw omzet en passen we jouw pakket eventueel aan naar de bijhorende omzet. Ben je ondertussen ineens veel meer gaan bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheid kunnen bespreken om jouw pakket tussentijds te wijzigen.

Reseller klantenservice

Direct contact met een medewerker die snapt waar het voor jou om draait. Goed advies, een scherpe prijs en perfect drukwerk. Wij snappen dat wij als leverancier het vooral makkelijk voor je moeten maken en dat het allerbelangrijkste is, dat jouw klant tevreden is. Voor al jouw vragen, uitdagingen, maar ook voor maatwerkaanvragen staan zij voor je klaar!

Gratis verzending

Alle prijzen die worden getoond in onze webshop zijn all-in. Wij verzenden je drukwerk standaard gratis binnen de Benelux zonder extra kosten!

Neutraal verzenden

Bestellingen direct laten versturen naar jouw (eind)klant? Dat kan! We verzenden dan jouw pakketten direct naar jouw klant, zonder enige referentie naar DWCPRINT als drukker.

Betalen op rekening

Wanneer je betaalt op rekening kun je altijd en overal snel je bestelling plaatsen, zonder hierbij vooraf te moeten betalen. Je ontvang dan op het moment dat jouw bestelling wordt verstuurd een factuur van de bestelling per mail. We hanteren een betaaltermijn van 14 dagen. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een KVK- of ondernemingsnummer. Aan de hand hiervan wordt een kredietcheck door ons uitgevoerd. Wanneer de uitkomst hiervan positief is, kunnen we je deze mogelijkheid kosteloos aanbieden. 

White label Showcase

Ook de allermooiste showcase van Nederland aan jouw klanten kunnen laten zien, maar dan vormgegeven in jouw eigen (huis)stijl? Vanaf Q1 2021 kan jij voor een klein bedrag je eigen showcase laten produceren! Ongeveer één keer per kwartaal wordt er een productie van de showcases gestart, waarvoor jij je kunt inschrijven om ook een serie te laten drukken. Afgewerkt als losbladig binnenwerk in een ringband of gebonden als Wire-O.

Verzamelfactuur

Wanneer je met regelmaat bestellingen plaatst, kost het je veel tijd om alle facturen van deze bestellingen apart in je administratie op te nemen. Een maandelijkse verzamelfactuur, met daarop al jouw bestellingen, bespaart jou veel werk en daardoor tijd! 

Koppeling met jouw webshop

Zijn het veel bestellingen die je plaatst of gaat plaatsen? Dan is het makkelijker dit geautomatiseerd te laten verlopen. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden. Er wordt een koppeling tot stand gebracht tussen jouw webshop en onze productie, waardoor jij jouw bestellingen niet meer handmatig hoeft te plaatsen. Interesse? Neem dan even contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Enthousiast geworden? Maak dan een account aan op onze website (mocht je nog geen klant bij ons zijn) en meld je direct aan als DWCPRO reseller!