Achteraf betalen op rekening

Bestel je met regelmaat drukwerk, of ben jij niet degene die de betalingen regelt? Op rekening betalen (achteraf per factuur) is mogelijk voor nederlandse bedrijven met een KVK-inschrijving en een goede kredietrating. Wil jij jouw bestellingen op rekening betalen? 

Je aanvraag wordt dan binnen 2 werkdagen behandeld. Er zal een check worden uitgevoerd op de ingevoerde NAW-gegevens en de KvK registratie. Daarnaast vragen we een kredietrapport op. Als alles klopt, wordt de optie voor achteraf betalen ingeschakeld in je account. Je zal hier per mail een bevestiging van ontvangen.

Achteraf betalen vanuit Belgiƫ of ander Europees land

Stuur een e-mail met je verzoek naar info@dwcprint.nl en vermeld hierin je klantnummer en voeg een recent bewijs van inschrijving toe aan deze e-mail.

Betaaltermijn

Heb je gekozen voor betalen op rekening? Dan dien je de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Betaal je niet binnen de gestelde betaaltermijn, dan kan de optie tot betalen op rekening weer worden ingetrokken.

Heb je afwijkende betaaltermijnen of condities? Neem contact op met debiteuren@dwcprint.nl voor de mogelijkheden. Zonder expliciete overeenkomst, gelden de voorwaarden voor levering en betalen van DWCPRINT altijd voor de voorwaarden van een eigen inkoopopdracht.

Op rekening betalen vanuit het buitenland? Stuur een e-mail naar debiteuren@dwcprint.nl met een bewijs van inschrijving, klantnummer, en facturatiegegevens.