BTW-vrij bestellen vanuit het buitenland

Voor wie is BTW vrij bestellen beschikbaar?

Deze optie is alleen beschikbaar als je bedrijf geregistreerd is buiten Nederland. Werk je of heb je een bedrijf buiten Nederland, dan kunnen wij de producten die je bij ons besteld leveren tegen het 0% BTW tarief. De afdracht van de BTW moet dan in het land van levering worden voldaan. Het 0% tarief is alleen beschikbaar als zowel het factuur- als het afleveradres zich buiten Nederland bevind.

BTW nummer toevoegen tijdens het aanmaken van een account

Ben je nieuw bij DWCPRINT? Het BTW nummer kan je direct bij het aanmaken van je account invoeren. Het veld voor het BTW nummer word alleen weergegeven als je kiest voor een ander land dan Nederland.

BTW nummer toevoegen aan je account

Ben jij/bestel je voor een bedrijf gevestigd buiten Nederland? Dat is er sprake van een intracommunautaire levering. Wanneer je een geldig BTW-nummer invult (zonder punten of spaties) in je factuuradresgegevens, zal de btw niet in rekening worden gebracht. 

Heb je al een account aangemaakt, dan voeg je deze toe onder het factuuradres in je adresboek.

Heb je wel een geldig BTW-nummer ingevuld, maar zie je dat de BTW nog steeds in rekening wordt gebracht in de winkelwagen? Neem dan contact op met onze klantenservice.