Verzend- en afhaalmogelijkheden

Verzending met PostNL - standaard (gratis) 

Deze optie gebruiken wij standaard bij alle producten. In 95% van de gevallen zal op de werkdag na verzending de order bij je worden afgeleverd. Heb je op donderdag avond/nacht de Track & trace mail ontvangen, dan kan je je zending verwachten gedurende de gehele vrijdag. Ontvang je de Track & trace op vrijdag avond/nacht dan zal de zending maandag bij je worden afgeleverd. 

Verzending met PostNL - vroege levering (meerprijs €12,00) - BINNENKORT MOGELIJK

Bij bestellingen met digitaal drukwerk is het mogelijk je bestelling vroeg in de ochtend (voor 12:00 uur) af te laten leveren. Heb je op donderdag avond/nacht de track-and-trace code ontvangen, dan kan je je zending verwachten op vrijdag voor 12:00 uur. Ontvang je de track & trace op vrijdag avond/nacht dan zal de zending indien op maandag voor 12:00 uur bij je worden afgeleverd.

Verzending met eigen koerier - grootformaat (gratis)

Heb je grootformaat drukwerk besteld? Dan bestaat de kans dat we dit bij jou (of rechtstreeks bij jouw klant) bezorgen met een eigen koerier. Hiervoor hebben we geen Track & trace beschikbaar. Wil je meer weten of het tijdsbestek waarin jouw levering plaats gaat vinden? Neem dan even contact op met de klantenservice. 

Afhalen in Stadskanaal (gratis) - MOMENTEEL NIET MOGELIJK

Bestaat jouw bestelling uit digitaal drukwerk? Dan is het ook mogelijk om jouw drukwerk af te komen halen op ons kantoor in Stadskanaal. De verwachte leverdatum die in de order wordt gecommuniceerd is de datum waarop jouw bestelling vanaf 08:30 uur in de ochtend klaar ligt om door jou afgehaald te worden. Zorg ervoor dat je je ordernummer bij de hand hebt wanneer jij jouw bestelling komt afhalen. Wil jij jouw graag bestelling eerder komen ophalen? Neem dan even contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken voordat jij jouw bestelling plaatst.