De mogelijkheden van holnieten

Een holnietje is een klein metalen ringetje die in drukwerk aan kan worden gebracht om verschillende redenen. Een holnietje kun je eigenlijk vergelijken met een boorgat, maar omdat je deze afwerkt met een metalen ringetje is deze veel steviger. Een holnietje is daarmee ook bij uitstek geschikt voor labels die opgehangen moeten worden. Het holnietje zorgt er namelijk voor dat het boorgat niet kan scheuren. Daarnaast oogt een oognietje ook nét even wat luxer dan een standaard boorgat. 

Stijlvol aan elkaar bevestigen van meerdere papierstalen

Een holnietje wordt tegenwoordig niet alleen maar gekozen vanuit praktische functie(s). Drukwerk met een holnietje is razend populair voor het op stijlvolle wijze aan elkaar bevestigen van meerdere papierstalen. Absolute favoriet hiervoor is een combinatie waarbij kalkpapier als voorvel wordt gebruikt. Vanwege haar transparante eigenschappen zorgt dit voor een hele speciale uitstraling. 

Eigenschappen holnietjes 

Binnendiameter:4 mm 
Buitendiameter:6,6 mm
Materiaal:Metaal vermessingd
Kleuren:Goud en zilver


Producten waarbij je een holnietje kunt toepassen

Bij de volgende producten kun je kiezen voor een afwerking met holnietje: 

  • Visitekaartjes (ongevouwen) - ook foliedruk en spot-UV
  • Alle kaarten (ongevouwen) - ook foliedruk en spot-UV
  • Kartonnen labels / hangtags
  • Kalkpapier 

Hoe bestel je drukwerk met een holnietje? 

Als je drukwerk met een holnietje bestelt krijg je het volgende keuzemenu te zien:

Wanneer je één enkele kaart bestelt en deze wilt voorzien van een holnietje, kies je voor "1 holniet (goud)" of "1 holniet (zilver)". 

Wil je een setje maken van twee kaarten en is dit de voorste kaart van het setje? Dan kies je voor "1 holniet (goud) - dit is de voorste kaart" of "1 holniet (zilver) - dit is de voorste kaart".

Wil je een setje maken van twee kaarten en is dit de achterste kaart van het setje? Dan kies je voor "1 holniet (goud) dit is de achterste kaart" of "1 holniet (zilver) - dit is de achterste kaart". Zo is het voor ons in één oogopslag duidelijk wat de voorste en wat de achterste kaart is van jouw setje en kunnen er tijdens de productie geen misverstanden ontstaan.

Meer weten over het aanleveren van drukwerk met holniet? Klik dan hier. 

Vragen? 

Heb je vragen over drukwerk afwerken met een holnietje? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om je verder te helpen.