Stickervellen aanleveren

Let op: dit zijn niet de aanleverspecificaties voor sluitstickers/sluitzegels! 

Je wilt jouw eigen stickervellen laten drukken? Deze kun je op twee verschillende manieren bestellen: 

  • Stickers op vel

Het formaat van het stickervel is een vast formaat (33,3 x 30cm). Je kunt zelf het formaat bepalen van de stickers die je op dit vel geplaatst wilt hebben. Aan de hand van het formaat sticker wordt bepaald hoeveel stickers er op één stickervel passen. Wij positioneren de stickers hier op de meest gunstige manier op. 

Wat je aan moet leveren: één bestand voor een enkele sticker met één contour. Wij plaatsen deze vervolgens meerdere keren op het vel.

  • Stickers op eigen formaat stickervel

Inderdaad, je kunt ook zelf het formaat van jouw stickervel bepalen. Je dient hiervoor rekening te houden met het maximale formaat stickervel. Dat is 21 x 30cm. De bedrukking kun je over het hele vel door laten lopen en je maakt de indeling van de stickers op het vel helemaal zelf. Het enige waar je rekening mee dient te houden is de 2mm tussenruimte tussen de verschillende contouren. Je hoeft niet een contour op het (eind)formaat van het vel te plaatsen. De vellen worden namelijk automatisch op het schone formaat door ons gesneden. 

Wat je aan moet leveren: één bestand op het velformaat wat je wilt gaan bestellen. Hierin heb je allerlei cutcontouren geplaatst die de verschillende stickers aanduiden. 

Voor de stickervellen, ongeacht welke variant je kiest, geldt altijd een afloop van 1cm rondom!

Wil je stickervellen bestellen? Dit betreft geen standaard productie. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice. Dan gaan we hiermee aan de slag!