Hoe en wanneer moet ik mijn bestanden uploaden?

Nadat je succesvol een bestelling hebt geplaatst heb je de mogelijkheid om direct jouw drukbestanden te uploaden (zie hieronder). 

Wanneer je klikt op 'bestanden uploaden', wordt je doorverwezen naar de bestelling die je net hebt geplaatst. Hier klik je vervolgens op 'uploaden' (onder het kopjes 'bestanden'). 

Wanneer je hierop klikt verschijnt er een pop-up die je de mogelijkheid geeft om jouw bestanden te uploaden. Let wel op: dit dient een (drukklare) PDF te zijn (andere bestandsformats zoals .png, .jpeg e.d. worden niet geaccepteerd). De juiste bestanden geselecteerd? Klik dan op de groene button om het bestand aan te bieden voor productie. 

Vervolgens veranderd de groene button in een grijze button, zoals hieronder afgebeeld:

Bestanden later aanleveren

Heb je een bestelling geplaatst, maar nog geen bestanden aangeleverd? Je kunt bestanden later aanleveren via jouw eigen account op onze website. Je zoekt de desbetreffende bestelling op en klikt dan op de button 'upload' onder het kopje 'bestanden'. Middels de pop-up die verschijnt kun je alsnog de bestanden aanleveren. 

Belangrijk: als je de bestanden later aanlevert, kan dit invloed hebben op de leverdatum van jouw bestelling. De levertijd gaat pas in zodra wij jouw bestanden drukklaar hebben ontvangen.